sobota 15. září 2012

Traffic exchange - zobrazit 3 stránky denně

Zobrazování reklamy v "Traffic Exchange"


Stránky už se zobrazují v jednom okně s časoměrem, po uplynutí potřebného času stačí kliknout pro další. Aby byl připsán denní výdělek, musíme prohlédnout 3 stránky denně.
12.09.2012...všichni členové, kteří v nedávné době zakoupili své nové reklamní balíčky a klikli a prohlédli alespoň 3 webové stránky jiných členů denně, začnou dostávat příjem za jejich úsilí.

Tabulka Traffic exchange je rozdělená do dvou částí:
V horní části je statistika provozu našich stránek, které jsme si dali do trafficu. Každý balíček za $10 obsahuje 1000 kreditů pro naše stránky.

provoz našich stránek
Kredit přidáme tak, že klikneme na zelené plus (objeví se, když přejedeme myší), otevře se tabulka, kam napíšeme, kolik kreditů dáme na tuto stránku.

V dolní části je přehled o tom, kolik stránek jsme zobrazili, každý den minimálně 3.
Zatím je připisován výdělek pouze za balíčky, které byly koupené po migraci stránek.
Koupili jsme 5 balíčků a denní výdělek je jenom z těchto nově zakoupených. Z převedených pozicí ještě výdělky připisované nejsou, to má být realizované v příštích dnech.
15.09.2012...Nové reklamní balíčky, které byly zakoupené od migrace vydělávají příjem nyní, když člen prohlíží 3 stránek denně. Pokud máte balíčky, které byly zakoupeny před migrací, ty začnou vydělávat v průběhu několika příštích dnů.
Statistiky balíčků -ad package- jsou přehlednější, jako tomu bylo u JBP, zatím ještě není aktivní strana pc panelů (matrixů).

1 komentář:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP