neděle 2. září 2012

Peníze za nic? Propagovat!

Krásná představa, nedělat nic a jen sledovat, že mi odněkud přichází na účet peníze. Vždycky se pro to, aby na účet peníze chodily, musí něco udělat. Když říkám 'peníze za nic' myslím tím, že nemusím v práci trávit 10 hodin denně, abych dostala zaplaceno. Nejsem v žádném pracovním poměru, takže mám čas bavit se tím, že hledám jednoduchou cestu, jak získat peníze z internetu. Dělám to také proto, abych měla peníze i přes to, že nemám zaměstnání.

Co musím udělat pro to, abych získala za nic co nejvíc?


Pokud nemám v úmyslu investovat vlastní peníze, musím si nějakým způsobem vytvořit finanční základ, abych se měla od čeho odrazit. Protože jak víme - peníze dělají další peníze.

Je jedno, do jakého programu se připojím, ale vždycky je důležité získat zájemce o naše projekty, z toho nám potom plynou jenom výhody. Na to je důležitá propagace. I vlastní stránky musíme propagovat, abychom získali návštěvnost.

Kam mám umístit reklamu svých programů?


Těch možností je hodně, já se zmíním o tom, JAK propaguji zadarmo své programy já.

Jsem přihlášená do PTC-platí za klikání (a opravdu platí), z nichž některé mají i výměnu stránek - Traffic Exchange. Prohlédnu stránky jiných inzerentů, získám body a za ty si nechám zobrazit své stránky. Nemyslím tím, že musíte vytvářet vlastní www stránky, ale v každém programu, do kterého se připojíte, získáte vlastní odkaz, který případné zájemce dovede na vaše stránky. Do PTC nedávám reklamy na jiné PTC, ale např. ProfitClicking (JustBeenPaid).

PTC, které mají TrfficExchange: Clicksia, Incentria, CashnHits
a program na výměnu stránek jako je EasyHits4u, kde za zobrazování dostanete i zaplaceno - potřebujete-li nutně 3 dolary, můžete je za obětování vlasního času snadno záskat.

Kde propagovat, a propagací zároveň vydělávat?


Jak už víme, 'ProfitClocking'  už brzy zahájí provoz a propagovat tento program se určitě vyplatí, protože chceme získat odkazováním tohoto programu víc peněz.
Propagací u BannersBroker se nám zobrazují stránky a zároveň se generuje zisk.

Jak to funguje a jak se vydělává u BannersBroker se dozvíte tady:
>> Jak propagovat a vydělávat u BannersBroker << .

         


Žádné komentáře:

Okomentovat

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP